Baleset okozóját keresi a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi sofőrjének azonosításában, aki elsodort egy kerékpárost Szegeden – írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy személyautó sofőrje május 31-én 17 és 18 óra között közlekedett Szegeden a Csaba utcán, a Budapesti körút felől a Becsei utca irányába. A gépkocsi vezetője utolérte az előtte haladó kerékpárost, akinek járművét meglökte, ezért a biciklis elesett. A autó sofőrje felajánlotta segítségét a súlyosan sérült kerékpárosnak, majd távozott a helyszínről.

Az ismeretlen gépkocsivezető 40-50 év közötti, 175 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi, akinek sötét, rövid, egyenes haja van. A baleset feltételezett okozója egy sötét árnyalatú személyautót vezetett.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Default thumbnail
Előző sztori

Strandfoci: hibátlan hétvégét zárt az FC Junior Sport

Default thumbnail
Következő sztori

Körözött Mercedest foglaltak le Nagylakon + VIDEÓ