Hírzóna

Baleset okozóját keresi a rendőrség

Baleset okozóját keresi a rendőrség

2017. július 23., vasárnap
Baleset okozóját keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi sofőrjének azonosításában, aki elsodort egy kerékpárost Szegeden - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Egy személyautó sofőrje május 31-én 17 és 18 óra között közlekedett Szegeden a Csaba utcán, a Budapesti körút felől a Becsei utca irányába. A gépkocsi vezetője utolérte az előtte haladó kerékpárost, akinek járművét meglökte, ezért a biciklis elesett. A autó sofőrje felajánlotta segítségét a súlyosan sérült kerékpárosnak, majd távozott a helyszínről. Az ismeretlen gépkocsivezető 40-50 év közötti, 175 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi, akinek sötét, rövid, egyenes haja van. A baleset feltételezett okozója egy sötét árnyalatú személyautót vezetett. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.