Sport

A legnagyobb megmérettetésre készülnek a Hódok

A legnagyobb megmérettetésre készülnek a Hódok

2017. július 4., kedd
A legnagyobb megmérettetésre készülnek a Hódok
gyermekbajnoksag_uszaselott

Gyermek Országos Bajnokságot rendeznek szerdától Kecskeméten, melyen a Hód Úszó SE is képviselteti magát. Két lány és négy fiú ugrik majd medencébe Ádándi-Kiss Gyula csapatából.

Ugrai Panna, Nagy Petra, Oláh Norbi, Mag Gergő

, ők 2004-es születésű úszók, de a csapat tagjai még a 2003-as születésű

Szabó Bence

, valamint

Borbás Gergő

is. Ezzel a kerettel vágnak neki a Hódok a számukra talán az év legfontosabb versenyének. A fiúk váltókat is fognak úszni, illetve számíthatunk Mix váltóra is, ahol fiúk és lányok együtt vágnak neki a versenynek. Ebben az esetben 4X100-as gyorsváltóra készülnek a versenyzők. 29 egyéni rajttal számolhatunk, ami nagyjából fejenként 5-5 indulást jelent. Lehet bízni abban, hogy többen beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, ugyanis Oláh Norbi ranglistavezetőként érkezik 100-200 mellen, de ugyanez a helyzet Ugrai Pannával is, aki a 100 pillangót kivéve, minden számban vezeti a ranglistát, így számolhatunk néhány aranyéremmel, a papírforma szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.