Közélet

Több mint 1500 doboz gyógyszert foglaltak le Röszkén

Több mint 1500 doboz gyógyszert foglaltak le Röszkén

2017. június 3., szombat
Több mint 1500 doboz gyógyszert foglaltak le Röszkén
gyogyszer_patika

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 1570 doboz gyógyszert találtak egy utánfutóban Röszkén. A gyógyszerszállítmányt lefoglalták, a járművet vezető férfi ellen feljelentést tettek.

A NAV munkatársai egy Citroen típusú autót és utánfutóját ellenőrizték Röszkén. A járművet vezető szerb férfi és utasa elmondta, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a járművet a vizsgálócsarnokba irányították és átvizsgálták. Az utánfutóból 1570 doboz Kamagra és Vikalis feliratú gyógyszer került elő. A megtalált gyógyszereket a sofőr magáénak vallotta. A Magyarországon nem engedélyezett, mintegy 3,5 millió forint értékű gyógyszerszállítmányt a NAV munkatársai lefoglalták, a szerb férfi ellen egészségügyi termék hamisítása miatt a rendőrség eljárást indított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.