Közélet

Szerszámgépeket lopott egy 19 éves férfi Szegeden + VIDEÓ

Szerszámgépeket lopott egy 19 éves férfi Szegeden + VIDEÓ

2017. június 2., péntek
Szerszámgépeket lopott egy 19 éves férfi Szegeden + VIDEÓ
szerszamlopas_szeged_rendorseg

Ingatlanból és gépkocsiból lopott szerszámgépeket egy helybéli férfi Szegeden. A feltételezett elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették - közölte a rendőrség.

A gyanúsított május 22-én 18 óra körül egy gépjárműből ütvefúrót, fúrószárakat, sarokcsiszolót és vágókorongot tulajdonított el. A tolvaj egy héttel később a drótkerítés benyomásával egy építési területre is bement, ahonnan anyagkeverő gépet, hosszabbítót, sarokcsiszolót és vágókorongot lopott. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottjai június 1-jén azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét. A 19 éves helybeli férfival szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őt a nyomozók őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.