Sport

Olasz Anna nyert a Maty-éren + FOTÓK

Olasz Anna nyert a Maty-éren + FOTÓK

2017. június 11., vasárnap
Olasz Anna nyert a Maty-éren + FOTÓK
nyilt_vizi_uszas010kf

A férfiaknál Rasovszky Kristóf óriási csata végén, míg a nőknél Olasz Anna másodikként célba csapva nyerte a nyílt vízi úszók országos bajnokságát a felnőttek mezőnyében.

A szegedi Maty-éri evezőspályán rendezett viadalon a férfiak küzdelme elképesztően szoros „befutóval" ért véget Rasovszky és riói olimpián 13., a hazai rendezésű világbajnokságról azonban ezen a távon lemaradó Papp Márk között. A két versenyző 44 századmásodperc különbséggel csapott célba a 10 kilométeres viadal végén. A nőknél rendkívül érdekes helyzet állt elő, hiszen a 10 kilométeres távot a leggyorsabban Szilvási Gréta teljesítette (2:02:47.97), azonban mivel a kiskunhalasiak fiatal versenyzője csak az U19-es korosztályba nevezett be, így a másodikként célba csapó Olasz Anna lett a felnőtt magyar bajnok. Abszolút győztest nem hirdettek.

Nyílt vízi úszó ob

Nők, 10 km

1. Olasz Anna (Szegedi ÚE) 2:02:49.82 óra 2. Sömenek Omon Kata (Kőbánya SC) 2:03:11.44

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.