Bulvár

Ököllel fizettek a telefonért a makói rablók

Ököllel fizettek a telefonért a makói rablók

2017. június 18., vasárnap
Ököllel fizettek a telefonért a makói rablók

Egy makói férfi telefonját akarta megszerezni két helybeli fiatal, ezért először elvették a készüléket, majd megütötték a sértettet. Rablás miatt indult ellenük eljárás a Makói Rendőrkapitányságon - írja a police.hu.

A két gyanúsított június 13-án, valamivel 1 óra után találkozott, majd beszélgetni kezdett a sértettel egy vendéglátóhely teraszán. A férfit italozni hívták, majd a 21 éves

D. Norbert

elkérte a sértett telefonját, azzal az indokkal, hogy megnézi. A férfi a telefont átadta, de hiába kérte, már nem kapta vissza és a két feltételezett elkövető elhagyta a helyszínt. Kis idő múlva

D. Norbert

visszatért, és azt mondta a férfinek, ha kell neki a telefon, menjen vele. A közelben egy kapubejáró előtt a sértettet B. Dominik a halántékán megütötte, melynek következtében ő elesett, és 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A makói nyomozók rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők kilétét. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A telefont rendőrök lefoglalták és a sértettnek kiadták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.