Bulvár

Kézzel tépte le a kerékpárzárt, majd a rendőrökbe hajtott

Kézzel tépte le a kerékpárzárt, majd a rendőrökbe hajtott

2017. június 14., szerda
Kézzel tépte le a kerékpárzárt, majd a rendőrökbe hajtott
lopott_kerekpar

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a kisteleki fiatalemberrel szemben, aki április elején az éjjeli órákban puszta kézzel tépte szét a kerékpár zárat, de sokáig nem jutott a biciklivel.

Vádirat szerint a vádlott április 2-án, éjjeli 3 óra körüli időben Szeged egyik belvárosi bevásárlóközpontja előtt a kerékpár tárolóban lezárt állapotban lévő, mintegy 28.000 forint értékű kerékpárt eltulajdonította oly módon, hogy a kerékpár zárat testi erővel széttépte. Ezt követően vádlott a biciklivel, rajta a széttépett kerékpárzárral Szeged belvárosa fele indult, de pont egy járőröző rendőrautóba botlott, akik észlelve a széttépett kerékpárzárt vádlottat igazoltatták, majd előállították. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a sértettnek okozott kár nagy része, leszámítva a széttépett kerékpár zárat, megtérült. Az ügyészség a vádlottat szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségével vádolja. Vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.