Bulvár

Hamis okmányok miatt foglaltak le a rendőrök egy autót + VIDEÓ

Hamis okmányok miatt foglaltak le a rendőrök egy autót + VIDEÓ

2017. június 7., szerda
Hamis okmányok miatt foglaltak le a rendőrök egy autót + VIDEÓ
kiszombor_auto_lefoglalas

Hamis okmánya, hatósági jelzése és alvázszáma volt, valamint az olasz hatóságok körözték azt az autót, amit a kiszombori rendőrök foglaltak le. A román sofőrt előállították.

A Kiszombori Határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök június 6-án 14 órakor ellenőriztek egy román állampolgárságú férfit, aki egy olasz honosságú Volkswagen típusú autóval akarta elhagyni az országot. A jármű okmányait gyanúsnak találták, ezért azt alapos ellenőrzés alá vonták. Megállapították, hogy a jármű alvázszámát és forgalmi engedélyét meghamisították, valamint a rendszáma teljes utánzat - írja a police.hu. A megyében szolgálatot teljesítő FRONTEX vendégtiszt közreműködésével a rendőrök megállapították azt is, hogy a járművet az olasz hatóságok körözik és annak a lefoglalását kérik. A rendőrök az autót lefoglalták, a sofőrt pedig előállították. https://www.youtube.com/watch?v=vK8wwLNxgnA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.