Közélet

Hagyományteremtő céllal adták át a „Virágos Bordányért” díjakat az idei Pünkösd Feszten

Hagyományteremtő céllal adták át a „Virágos Bordányért” díjakat az idei Pünkösd Feszten

2017. június 7., szerda
Hagyományteremtő céllal adták át a „Virágos Bordányért” díjakat az idei Pünkösd Feszten
viragos_bordanyert

Bordány Nagyközség Önkormányzata hagyományteremtő céllal, az idei Pünkösd Feszten adta át első alkalommal a „Virágos Bordányért” díjakat.

Az önkormányzat legfőbb célja ezzel a felhívással, hogy elismerje mindazon ingatlantulajdonosok munkáját, akik az mellett, hogy sokat tesznek közvetlen környezetük rendben tartásáért, még pluszban virágosabbá is teszik a nagyközséget. Az első évben több mint hatvan családi ház részesült elismerésben, az önkormányzat köszönetét tartalmazó emléklapokat vasárnap este

Tanács Gábor

polgármestertől és

Kiss-Patik Péter

alpolgármestertől vehették át a kiválasztott házak lakói. „Szerencsére nehéz helyzetben voltunk, hiszen ennél jóval több ingatlantulajdonos munkáját tudtuk volna elismerni. Nagyon sok szép rendezett és virágos ház van Bordányban, ezt a faluszépítő munkát ezúton is köszönjük mindenkinek! Aki most esetleg nem részesült díjban, annak sincs oka szomorkodni, hiszen szeretnénk hagyományt teremteni az eseményből, így a Pünkösd Feszten ezentúl minden évben kiosztjuk ezen elismeréseket is. Reméljük, hogy kellő ösztönző erőt ad ez az újfajta kezdeményezés és jövőre még több virágos ház közül válogathat a zsűri” – mondta el Kiss-Patik Péter a felhívás egyik ötletgazdája. Aki esetleg a hétvégén nem tudott részt venni az eseményen, de elismerésben részesült, az a Faluház ügyfélpultját keresse, ahol az intézmény munkatársaitól átveheti az önkormányzat köszönetét tartalmazó emléklapot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.