Bulvár

Gyorsított eljárásban bíróság előtt a két dísztárcsa tolvaj

Gyorsított eljárásban bíróság előtt a két dísztárcsa tolvaj

2017. június 7., szerda
Gyorsított eljárásban bíróság előtt a két dísztárcsa tolvaj
biro_birosag_jogasz_ugyved

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítja azt a két helybeli fiatalembert, akik egy hét alatt mintegy 40 dísztárcsát tulajdonítottak el.

A vádirat szerint a vádlottak egyike egyedül hét alkalommal, míg társával együtt három alkalommal 2017. áprilisában Hódmezővásárhelyen tíz autóról tulajdonított el különböző méretű és típusú dísztárcsákat, alkalmanként mintegy 40.000.-Ft kárt okozva. A 20. életévüket még be nem töltött férfiak által a mintegy tíz sértettnek okozott kár a nyomozás során lefoglalással és az érintettek részére történő kiadással megtérült. A két büntetlen előéletű vádlottat a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében a mai napon a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság elé állítja és őket szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett lopás vétségével vádolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.