Közélet

Felborult kisbusz és tűzeset adott munkát a katasztrófavédőknek

Felborult kisbusz és tűzeset adott munkát a katasztrófavédőknek

2017. június 8., csütörtök
Felborult kisbusz és tűzeset adott munkát a katasztrófavédőknek

Nyolc ember sérült meg a balesetben az az M43-as autópályán - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy huszonöt négyzetméteres melléképület lángolt csütörtökre virradó hajnalban Szentesen, az Ipartelepi úton. A fa szerkezetű építmény a szentesi tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett, az egységek két vízsugárral kezdték meg az oltást. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt. Nyolc emberrel borult fel egy kisbusz csütörtökön délután az M43-as autópálya 23-es kilométerszelvényében, a maroslelei lehajtónál. A lakossági bejelentést követően a makói tűzoltókat riasztották a helyszínre. A tűzoltók forgalomkorlátozás mellett áramtalanították a sérült járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben a jármű utasai könnyű sérüléseket szenvedtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.