Bulvár

Farakásnak ütközött egy férfi Ferencszálláson

Farakásnak ütközött egy férfi Ferencszálláson

2017. június 23., péntek
Farakásnak ütközött egy férfi Ferencszálláson
baleset_ferencszallas

Súlyosan megsérült az a kövegyi férfi, aki túl nagy sebességgel haladt és egy úttest melletti farakásnak ütközött autójával.

Súlyosan sérült egy kövegyi férfi, aki egy személyautó sofőrjeként június 22-én, 10 óra 30 perckor nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, majd egy úttest melletti farakásnak ütközött Ferencszállás belterületén. A nagy melegben a járművezetők általában kevésbé tudnak koncentrálni, a megszokottnál figyelmetlenebbek. A rendőrség arra figyelmeztet, hogy a hőségben útnak indulók fogyasszanak kellő mennyiségű folyadékot és ha szükséges, tartsanak több alkalommal pihenőt. Fontos, hogy a sofőr az útviszonyoknak, az út vonalvezetésének megfelelően válassza meg járműve sebességét - hívja fel a figyelmet a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.