Közélet

Csaknem száz embert tartóztattak fel a szerb-magyar határnál

Csaknem száz embert tartóztattak fel a szerb-magyar határnál

2017. június 13., kedd
Csaknem száz embert tartóztattak fel a szerb-magyar határnál

Csaknem száz embert tartóztattak fel a rendőrök a szerb-magyar határnál keddre virradóra - derül ki a rendőrség honlapján közzétett közleményekből.

Bács-Kiskun megyében 65 illegális bevándorló próbált Magyarországra jutni hétfőn, őket Hercegszántó, Bácsalmás, Bácsborsód és Kelebia közigazgatási területén akadályozták meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek. A Csongrád megyei Ásotthalomnál kedd hajnalban 27 migráns próbált átjönni Magyarországra, de a rendőrök feltartóztatták és az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. A rendőrség közleménye kitért arra is, hogy a férfiakból álló csoport tagjai iraki, szír, indiai, illetve pakisztáni állampolgárnak vallották magukat, de sem a személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.