Közélet

Budai Gyula: a baloldal szembemegy az emberek akaratával

Budai Gyula: a baloldal szembemegy az emberek akaratával

2017. június 25., vasárnap
Budai Gyula: a baloldal szembemegy az emberek akaratával
budai_gyula_mti

Budai Gyula szerint mára egyértelművé vált, hogy a baloldal szembemegy az emberek akaratával, amikor a migráció kérdésében "kész átadni Brüsszelnek az irányítást, kész lebontani a kerítést és végrehajtani az unió által meghatározott kvótát". A fideszes országgyűlési képviselő erről vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján beszélt.

Mint mondta, a baloldal "kész végrehajtani a Soros-tervet", veszélybe sodorva ezzel a magyar embereket és a magyar településeket. "Mi ezt határozottan visszautasítjuk, amíg Magyarországnak ez a kormánya van, a déli határrészen a kerítés állni fog", a kvótakérdésben pedig "a falig is hajlandó elmenni" a kormányzat - tette hozzá. Hangsúlyozta: egy friss közvélemény-kutatási eredmény szerint a magyar emberek 87 százaléka ellenzi a kötelező betelepítési kvóta bevezetését, ugyanekkora azok aránya, akik egyetértenek a déli határon épített kerítés fenntartásával, de hasonló eredményt hozott a legutóbbi nemzeti konzultáció is, amelyen 1,7 millióan adtak "erős felhatalmazást" a kormánynak bevándorlási politikája folytatására. A magyarok világosan elmondták a véleményüket: nem akarják, hogy migránsokat telepítsenek Magyarországra, nem akarják, hogy a kerítést lebontsák, ezáltal a déli határ védtelen legyen, és nem akarják, hogy Brüsszel döntsön abban a kérdésben, hogy a magyarok kikkel éljenek együtt - fogalmazott. A kormánypárti politikus ezt állította szembe az európai és a magyarországi baloldal "migránspárti politikájával", megjegyezve, hogy a parlamenti szavazási eredmény szerint a baloldal azt sem támogatta, hogy "a migrációt szervező és támogató Soros-szervezeteket átláthatóvá tegyük", és kötelesek legyenek elszámolni a kapott támogatásokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.