Közélet

Az MSZP nem szavazza meg a plakáttörvényt

Az MSZP nem szavazza meg a plakáttörvényt

2017. június 21., szerda
Az MSZP nem szavazza meg a plakáttörvényt
fidelitas_plakat001kf

Az MSZP nem asszisztál sem a "Jobbik-Simicska tolvajbandának", sem pedig a "Fidesz-Habony hazugsággyárnak" az "ellopott" közpénz elköltéséhez, ezért nem szavazza meg a plakáttörvényt - írta a szocialista párt szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az MSZP arra reagált, hogy

Kósa Lajos

, a Fidesz frakcióvezetője a nap folyamán a TV2 műsorában azt mondta, az ellenzék a plakáttörvény elutasításával "a rendszerszintű korrupció" pártjára állt, várja az oligarchák adományait, az MSZP pedig "kilóra megvehető". A szocialisták azt írták:

Simicska Lajos

nagyvállalkozó eddig "két pártot vett meg kilóra": a Fideszt és a Jobbikot. Úgy folytatták: a Fidesz és a Jobbik is "az emberektől ellopott közpénzből" plakátol, és most azon vitatkoznak, hogy melyikük tehesse ezt meg továbbra is. Közölték:

Botka László

, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, ha kormányra kerül, egy igazságos választási rendszer keretei között "megteremti a tiszta, átlátható és egyenlő feltételekkel folytatott" kampányolás lehetőségét, véget vet "a milliárdos oligarchák által pénzelt korrupt jobboldali pártok mutyizásra épülő világának".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.