Sport

Amatőrök és profik sportoltak közösen a Ligetben + FOTÓK

Amatőrök és profik sportoltak közösen a Ligetben + FOTÓK

2017. június 3., szombat
Amatőrök és profik sportoltak közösen a Ligetben + FOTÓK
suncity_triathlon_team_002

Nyílt edzést tartott szombat délelőtt a SunCity Triathlon Team az újszegedi Ligetben, a mozogni vágyók szakmai tanácsokkal és frissítővel gazdagodhattak a sportélmény mellett.

A kezdők, az amatőrök és a profi sportolók közös megmozgatása volt a célja a "Fuss Velünk!" névre keresztelt nyílt edzés újbóli megszervezésével a SunCity Triathlon Team csapatának. "Szeretnénk összehozni, kiépíteni egy olyan közösséget, ahol együtt mozoghatnak, sportolhatnak a kezdők, az amatőrök és sportolók, tabuk és szégyenérzet nélkül" - közölték korábban a szervezők. A közös mozgás koordinálását

Gábé Tamás

szegedi triatlonos, úszóedző, háromszoros ironman-versenyző végezte, a

Szilágyi Péter

vezette bemelegítést követően két csoportban indult futás, egy harminc perces és egy egy órás kört tehettek meg a résztvevők. A futók frissítőt kaptak, amit a HIGH5 biztosított, a támogatók közt ott találjuk a HIGH5 mellett a Pizza Monkey-t, a Vrec-Co Kft.-t, illetve a Sportkoalíciót is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.