Kultúra

A közönség idén is szavazhat az Armel Opera Fesztivál produkcióira

A közönség idén is szavazhat az Armel Opera Fesztivál produkcióira

2017. június 28., szerda
A közönség idén is szavazhat az Armel Opera Fesztivál produkcióira

2017-ben tizedik alkalommal rendezik meg az Armel Opera Fesztivált, a nyitóprodukciót június 28-án adják elő a Thália Színházban.

A fesztiválon idén is öt bemutatót láthat a közönség, de újdonság, hogy ezeknek két város, Budapest és Bécs ad otthont. A bécsi MuTh (Musik&Theater) Színházban július 1-jén 19.30 órai kezdettel Gaetano Donizetti Il giovedi grasso (Farsangi kalamajka) című darabját mutatja be a Szegedi Nemzeti Színház,

Toronykőy Attila

rendezésében. A Szegedi Szimfonikus Zenekart

Gyüdi Sándor

vezényli. Nina versenyszerepében francia szoprán,

Morgane Heyse

lép színpadra. A Nancy városában 1990-ben született énekesnő 2013-ban a SummerFest Europe döntőjébe jutott, 2015-ben pedig 3. helyezést ért el a Bell’Arte Nemzetközi Énekversenyen. A fesztivál minden előadása megtekinthető élőben is az ARte Tv-n, a szegedi teátrum produkciója

ITT

. Ahogyan az elmúlt években megszokhattuk, a nézők szavazatnak is a nekik tetsző legjobb produkcióra az ARte Tv oldalán. Erre most július 3-án éjfélig lesz mód. Kérjük, tekintsék meg, és ha tetszett, szavazzanak a Szegedi Nemzeti Színház július 1-ji előadására!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.