Sport

Vízilabda: négy szegedi játékos is Szentesen folytatja

Vízilabda: négy szegedi játékos is Szentesen folytatja

2017. május 24., szerda
Vízilabda: négy szegedi játékos is Szentesen folytatja
szeged-bvsc008kf

A Szentes két korábbi játékosa is visszatér a klubhoz, amely összesen négy pólóst szerződtet Szegedről - adta hírül a waterpolo.hu.

A szentesi klub Facebook-oldalán számolt be arról, hogy négy játékossal erősíti meg a mostani szezonban tizenötödik helyen végző gárda keretét, érdekesség, hogy mind a négy pólós a Contitech Szeged Diapolo csapatától teszi át székhelyét Szentesre. Ahogy arról korábban beszámoltunk,

nagy változások várhatóak a szegedi klub játékoskeretében

,

Chilkó Márton

már korábban Pécsre igazolt, most pedig

Pellei Frank

,

Nagy Márton

,

Meixner Marcell

és

Palotás Gergely

is elhagyja

Varga Péter

együttesét. Pellei és Nagy már korábban is szerepeltek Szentesen, előbbi kettő, utóbbi egy szezon után tér vissza a csapathoz, ezzel pedig már öt biztos távozója van a Contitech Szeged Diapolo csapatának. A Szentes mostani kerete a bajnokság végeztével edzésben maradt, mivel csak az OB I/B befejezése után dől el, hogy kell-e osztályozót játszani a gárdának, vagy anélkül őrizheti meg első osztályú tagságát - írja a waterpolo.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.