Sport

Tenisz: továbbra is száz százalékos az Agroázis Sportmánia-SZVTK a másodosztályban

Tenisz: továbbra is száz százalékos az Agroázis Sportmánia-SZVTK a másodosztályban

2017. május 24., szerda
Tenisz: továbbra is száz százalékos az Agroázis Sportmánia-SZVTK a másodosztályban
tenisz22_gs

Az elmúlt hétvégén folytatódtak a másodosztályú küzdelmek a férfi tenisz csapatbajnokságban, ahol az Agroázis Sportmánia-SZVTK szombaton a Metro RSC, vasárnap a Fővárosi Vízművek csapata ellen diadalmaskodott egyaránt idegenben.

A Kiskunfélegyháza szegedi legyőzése után ezúttal a fővárosban vizitált az Agroázis Sportmánia-SZVTK csapata a másodosztályú férfi tenisz csapatbajnokságban. Szombaton az eddig győzelem nélkül álló Metro RSC vendége volt a szegedi csapat és a fővárosiaknak ezúttal sem jutott sok sikerélmény, ugyanis 6-3-s vereséget szenvedtek a vendégektől. Az Agroázis Sportmánia-SZVTK győzelmeit

Péter Ákos

,

Hajdú Milán

,

Forgó Gábor

,

Thékes István

, valamint a

Hajdú Milan-Tamás Péter

és a

Forgó Gábor-Thékes István

párosok szerezték. Vasárnap a Fővárosi Vízművek csapata ellen vívott kiélezett csatát a szegedi alakulat, amelyet összesítésben 5-4-re nyert meg, amivel negyedik sikerét zsebelte be a csapat. A győzelmeket

Hajnal István

,

Mirijic Nikola

,

Forgó Gábor

és

Maksimcuk Róbert

, valamint a

Stumpf Gábor-Mirijic Nikola

páros szerezték. Az Agroázis Sportmánia-SZVTK május 27-én, szombaton fogadja még a gyulai csapatot és egy esetleges győzelem azt jelentené, hogy hibátlan mérleggel zárják a csapatbajnokság tavaszi fordulóját. A visszavágókat ősszel rendezik meg fordított pályaválasztással, majd a keleti és a nyugati csoport első helyezettje egy mérkőzésen dönti el a feljutást az első osztályba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.