Közélet

Súlyosan megsérült a sofőr egy kisteleki balesetben

Súlyosan megsérült a sofőr egy kisteleki balesetben

2017. május 16., kedd
Súlyosan megsérült a sofőr egy kisteleki balesetben

Az autó árokba borult, a kisteleki és a szegedi tűzoltókat riasztották - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy alumínium féltető lógott egy hatodik emeleti lakás felett Hódmezővásárhelyen. A lakosok hétfőn este értesítették a katasztrófavédelmet. A tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével végezték e beavatkozást, személyi sérülés nem történt. Súlyos balesetnél avatkoztak be a kisteleki és a szegedi tűzoltók hétfőn délután. Árokba borult egy személyautó az 5411-es úton, Kistelek és Kiskunmajsa között. Az egységek áramtalanították a járművet, majd forgalomkorlátozás mellett végezték el a műszaki mentést. A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Egy óraüzlet kirakata égett hétfőn este Szentesen. Egy hibás izzó okozta a tüzet, melyet a szentesi tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat. Az eset során senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.