Közélet

Ripost: rajong a luxuskarórákért Botka "Rolex" László

Ripost: rajong a luxuskarórákért Botka "Rolex" László

2017. május 1., hétfő
Ripost: rajong a luxuskarórákért Botka "Rolex" László
botka_rolex

A gazdagokkal fizettetne, mégis milliós karórákat hord az MSZP miniszterelnök-jelöltje - közölte a Ripost.hu.

A DK-s körökben "Rolex Laci" becenévre szert tett

Botka László

láthatóan ismét elfelejtette, hogy mivel is kampányol, ugyanis a

Ripost

cikke szerint 3-5 millió forint értékű karórákat hord. A lap kutatásai azt bizonyítja, hogy Szeged szocialista polgármestere többféle méregdrága Rolex-típust is használ. Mint írják: Botka kedvence "a milliomosok körében nagyon népszerű Rolex. A méregdrága óra királyi koronát formázó logója azt jelzi, hogy ez a márka a nemzetközi pénzarisztokrácia kedvence, sőt egyfajta jelképe." Értesüléseik szerint a szocialista politikus különösen nagy rajongója a Rolex Datejust II típusnak, amelyből az alapmodell 10-12 ezer amerikai dollárba, vagyis 3-3 és fél millió forintba kerül, már annak aki megengedheti magának. Aki aranyozott típust választ, az 5-6 milliót is fizet egyetlen óráért - áll a Ripost cikkében.

FRISSÍTÉS:

Botka az Indexnek: születésnapi ajándék volt az óra

Aljas hazugságnak titulálta az

Index.hu cikkében

Botka László

a luxusórákról szóló híreket, állítása szerint 40. születésnapjára kapta a feleségétől egyetlen Rolex óráját. Kiemelte, hogy pont emiatt nem is tudja, mennyibe került az óra, ezért nem is szerepel a vagyonnyilatkozatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.