Közélet

Megszúrta vitapartnerét egy nő Szegeden

Megszúrta vitapartnerét egy nő Szegeden

2017. május 7., vasárnap
Megszúrta vitapartnerét egy nő Szegeden
kekfeny_rendorseg_szirena

Életveszélyesen megsérült egy férfi, akit előzetes szóváltást követően egy üvegdarabbal szúrt hátba egy 21 éves nő Szegeden. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - írja a police.hu.

Egy szegedi lakásban keveredett szóváltásba a két fél május 6-án, szombaton 19 és 20 óra között. A vita hevében a férfi rácsapott az egyik szobaajtóra, amelynek az üvege kitört. A férfi ezután megfordult. A nő ekkor egy, csaknem 10 centiméter hosszúságú üvegdarabbal hátba szúrta. A mentőszolgálat a sértettet kórházba szállította, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül előállították az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves szegedi nőt. Őt a Csongrád megyei nyomozók kihallgatták, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.