Sport

Labdarúgás: remekül tért vissza az MTK szegedi támadója

Labdarúgás: remekül tért vissza az MTK szegedi támadója

2017. május 3., szerda
Labdarúgás: remekül tért vissza az MTK szegedi támadója
ujpest_mtk_hrepka_adam_mtk_hu

Hosszú kihagyása után győztes góllal tért vissza az MTK-ba a csapat szegedi születésű csatára, Hrepka Ádám.

Legutóbb szeptember 10-én, a Ferencváros ellen 2-1-re megnyert örökrangadón lépett pályára az MTK Budapestben

Hrepka Ádám

: a csatár ezt követően izomsérülésével bajlódott, és ugyan a klub NB III-ban szereplő második csapatában két meccsen is játszott, de a Rákosmente elleni, április 9-i találkozón 15 percet követően le kellett cserélni. Hosszú időszakot zárt le tehát a háromszoros válogatott csatár, méghozzá nem is akárhogy tette ezt az elmúlt fordulóban. Az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésen a 87. percben küldte pályára őt

Tamási Zsolt

vezetőedző, három perccel később pedig már gólt is szerzett, megszerezve ezzel mindhárom pontot csapatának. Ez a győzelem pedig rengeteg is jelent a bennmaradásért küzdő MTK számára, hiszen így 35 ponttal áll a tabella kilencedik helyén, és ugyan egy pont választja el a 11., kieső helytől, de négyre van a hatodik, most legyőzött Újpesttől is. "Nagyon boldog vagyok, hiszen túlzottan hosszúra sikeredett ez a kihagyás. A csapatnak is hasonlóan fontos volt ez a gól, mint nekem.

Vass Ádám

lövését sikerült átvennem, és jól el tudtam lőni, nagyon boldog voltam, hogy mindez három pontot ért. Lélektanilag is sokat jelent ez, hiszen ha csak egy ponttal távozunk Újpestről, akkor most a vonal alatt állnánk. Négy meccsünk van még vissza, ezek mindegyike nehéz lesz, de öt forduló óta veretlenek vagyunk, a célunk, hogy a bajnokság végééig ez így is maradjon, és amennyi meccset csak lehet, annyit nyerjünk is meg" - fogalmazott portálunknak Hrepka Ádám. https://www.youtube.com/watch?v=C3mqAymxOzg A 30 éves csatár gólját követően egyből a lelátó felé rohant: mint ezzel kapcsolatban kifejtette, rögtön a szurkolókhoz futott, és bár nem az a típus, aki látványosan örülne góljainak, de ez most kiszakadt belőle. A kék-fehérek támadójának egyik kedvenc ellenfele lehet az Újpest, hiszen

a tavalyi szezonban is

győztes gólt tudott szerezni a lilák ellen. "Nem bánnám, ha hasonlóan folytatódna a dolog, mint akkor, hiszen tavaly az Újpest elleni találatom után a Honvédnak is győztes gólt rúgtam. Boldog vagyok, hogy tudok segíteni a csapatnak, a sérülésem elmúlt, most már csak előre tekintek" - zárta a Tisza Volánból indult futballista. Hrepka Ádám közösségi oldalán is posztolt hétvégi teljesítménye kapcsán:

hrepka_instagram_

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.