Sport

Labdarúgás: nagyon fontos győzelmet aratott a Mórahalom a Pénzügyőr ellen

Labdarúgás: nagyon fontos győzelmet aratott a Mórahalom a Pénzügyőr ellen

2017. május 13., szombat
Labdarúgás: nagyon fontos győzelmet aratott a Mórahalom a Pénzügyőr ellen
morahalom-mehkerek010kf

Fordulatos mérkőzésen gyűjtött be nagyon fontos három pontot a Mórahalom a Pénzügyőr SE ellen, ezzel egy lépéssel közelebb kerültek a bentmaradáshoz.

Rendkívül fontos sorozatnak vágott neki a Mórahalom a Pénzügyőr ellen, ugyanis négy mérkőzése maradt arra, hogy bebiztosítsa harmadosztályú tagságát. Jól is kezdte a találkozót a homokháti gárda,

Zsoldos Ákos

góljával a 18. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat egy szögletet követően, majd nem sokkal később

Várda Ákos

egy egyéni akció végén vette célba 15 méterről a vendég kaput és szépen lőtte ki a hosszú sarkot, amivel már 2-0-ra lépett el ellenfelétől a Mórahalom. Sőt, a 35. percben emberelőnybe is kerültek, ugyanis

Turi Ákosnak

mutatta fel a játékvezető a piros lapot, így viszonylag hamar megfogyatkoztak a vendégek. A második játékrészben azonban elkényelmesedett a hazai csapat, lassan járatta a labdát és több hiba is csúszott a játékba, míg a tíz emberrel játszó Pénzügyőr átadta a területeket és csak ezekre a hibára várt. Ez kifizetődni látszott, ugyanis a második játékrész felénél három perc alatt kiegyenlített a vendég csapat és úgy tűnt, hogy egy megnyert meccset enged ki a kezei közül a Mórahalom. A hajrában aztán szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak, a beívelést

Magyar György

a hosszú saroknál fejelt vissza középre, ahol az ötösön érkező Zsoldos bebólintotta a három pontot érő találatot

Tajti

kapujába. Az eredmény már nem változott, izgalmas mérkőzésen, nagyon fontos három pontot gyűjtött be a hazai gárda.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 31. forduló

Mórahalom VSE - Pénzügyőr SE 3-2 (2-0)

Mórahalom, vezette: Csontos Dávid (Zsákai Milán, Pogonyi Ferenc).

Mórahalom:

Halász - Szücs, Lászik, Magyar, Várda, Podonyi (Zámbó, 59'), Zsoldos, Pócs T. (Fodor, 52'), Busa, Szalma (Pócs D., 75'), Crkvenjakov.

Edzők:

Magyar György, Vojnic-Zelic Sasa.

Pénzügyőr:

Tajti - Buzás, Horváth K., Luczek, Biró, Varga-Sebestyén, Feil, Karvalics (Pápai, 84'), Nagy B. (Kovács D., 62'), Szabó B. (Hetesi, 62'), Turi.

Vezetőedző:

Vatai Attila.

Gól:

Zsoldos (18', 81'), Várda (26') ill. Luczek (72', 75')

Sárga lap:

Szücs (12'), Pócs T. (22'), Podonyi (34'), Várda (37'), Zsoldos (89') ill. Szabó B. (17'), Bíró J. (59'), Feil (89').

Piros lap:

Turi Á. (35'). Vojnic-Zelic Sasa:

"Az első félidő után nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz mérkőzés lesz, rengeteg butaságot követtünk el a második félidőben, kihagytunk 4-5 ziccert, lassan járattuk a labdát, a tíz emberrel játszó vendégek pedig kihasználták a hibáinkat. Összességében megérdemelten nyertünk, de nem játszottunk jól, még egyszer biztos nem fogunk így futballozni, mert csak magunknak csináltuk a bajt. Ezzel együtt mondtam a srácoknak, hogy a legfontosabb a három pont, nem számít hogy szereztük meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.