Közélet

Kövér László: sorsdöntő lesz a 2018-as választás

Kövér László: sorsdöntő lesz a 2018-as választás

2017. május 16., kedd
Kövér László: sorsdöntő lesz a 2018-as választás

Az Országgyűlés elnöke szerint sorsdöntő lesz a 2018-as választás, hiszen az lesz a tétje, hogy Magyarország megmaradhat-e a magyarok országának, ahol a magyar emberek érdekei az elsők, és ahol ők döntik el, hogy ki képviselje ügyeiket.

Kövér László

kedd este a nemzeti konzultáció kapcsán szervezett országjárás bajai állomásán azt mondta: jövőre "az életünkről döntünk olyan értelemben, hogy folytathatjuk-e a család-, a gazdaság- és a nemzetpolitikában, amit elkezdtünk". A már mutatkozó eredmények ugyanis azzal kecsegtetnek, hogy egyszer valóban európai életminőséget adó, nyugodt, békés országban élve "nevelhetjük gyermekeinket és unokáinkat" - tette hozzá. Kijelentette: a mintegy másfél millió ember, aki már kitöltötte a nemzeti konzultáció kérdőívét, igazolta, hogy szükség van az ilyen jellegű politikai tájékoztatásra, a párbeszédre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.