Kultúra

Könyvbemutató a Pártkontroll emlékszobában

Könyvbemutató a Pártkontroll emlékszobában

2017. május 24., szerda
Könyvbemutató a Pártkontroll emlékszobában

Hanczár János Szerelem a Gulág árnyékában című dokumentum regényét mutatja be csütörtökön a szerző a Pártkontroll - A szocialista közigazgatás Csongrád megyében emlékszobában. A valós történeten alapuló történet középpontjában egy szerelem áll, és jelentős része megyénkben játszódik.

Az alkotó és a kiadó szerint a könyv nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az általános iskola utolsó éves, illetve a középiskolás és egyetemista diákok olvasmányos, szerelmes regény formájában ismerjék meg a XX. század egyik legszörnyűbb történetét, a második világégés magyarországi eseményeit és a szovjet bevonulás után válogatás nélkül málenkij robotra, majd a Gulágra hurcoltak sorsát, tragédiáját' embertelen szenvedéstörténetét. Az író beszélgetőtársa

Bátyi Zoltán

író-újságíró lesz, a bemutatón közreműködik

Szeredy Krisztina

énekművész és

Gregor Bernadett

színművész. A könyv sajtónyilvános bemutatója 2017. május 25-én, csütörtökön, 17 órakor kezdődik a Csongrád Megyei Kormányhivatal első emeletén kialakított kiállítóhelyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.