Közélet

Fidesz: Soros szövetségeseinek röszkei látogatása a nyomásgyakorlás része

Fidesz: Soros szövetségeseinek röszkei látogatása a nyomásgyakorlás része

2017. május 5., péntek
Fidesz: Soros szövetségeseinek röszkei látogatása a nyomásgyakorlás része
fidesz_logo

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy miután Európát tömeges bevándorlás és terrortámadások sújtják, Soros György brüsszeli szövetségesei - a magyar baloldal asszisztálásával - Európa schengeni határánál arról beszélnek, hogy a kerítés, a jogi határzár és a tranzitzóna "felesleges".

A nagyobbik kormánypárt erről szóló közleményét azt követően küldte el az MTI-hez pénteken, hogy

Niedermüller Péter

, a DK alelnöke két szociáldemokrata európai parlamenti képviselőtársával

látogatást tett a röszkei tranzitzónában

, ahol azt közölte: Magyarországnak is csatlakoznia kellene a közös uniós menekültügyi politikához. A Fidesz erre reagálva azt írta: Magyarország uniós kötelezettségét teljesíti, amikor a schengeni határt és ezzel egész Európát védi. Niedermüller Péter és az őt kísérő balliberális brüsszeli képviselők a brüsszeli bevándorláspolitika és a migránsok betelepítésének támogatói - folytatták, hozzátéve: "Soros szövetségeseinek röszkei látogatása annak a nyomásgyakorlásnak a része, amellyel Soros és Brüsszel azt akarják elérni, hogy hazánk bontsa le a kerítést, szüntesse meg a jogi határzárat és fogadja el a betelepítési kvótát". Állítsuk meg Brüsszelt, különben hozzánk is betelepítik a migránsokat! - zára közleményét a Fidesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.