Közélet

Fidesz: Gyurcsány becsapja a nyugdíjasokat

Fidesz: Gyurcsány becsapja a nyugdíjasokat

2017. május 8., hétfő
Fidesz: Gyurcsány becsapja a nyugdíjasokat
Gyurcsány Ferenc

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc a kormányzása alatt és most is becsapja a nyugdíjasokat.

A kormánypárt így reagált a DK kétpilléres nyugdíjemelés bevezetésére vonatkozó hétfői ígéretére. A Fidesz az MTI-nek küldött közleményében azt írta:

Gyurcsány Ferenc

ma tagadja, de korábban elismerte, hogy ő vonta meg a 13. havi nyugdíjat. "Gyurcsány és a szocialisták mindig csak kihasználták a nyugdíjasokat", a választások közeledtével mindig "fűt-fát ígérnek nekik", aztán ha rajtuk múlik, akkor a nyugdíjasokon csattan először az ostor - fogalmaztak, úgy folytatva: nem csak egyhavi nyugdíjat vettek el tőlük, de háromszorosára emelték a gáz árat, duplájára emelték az élelmiszerek áfáját, és még vizitdíjat és kórházi napidíjat is akartak velük fizettetni. A Fidesz kormányzása óta garantált a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzése, rezsicsökkentést hajtottak végre, és csökkentették a legfontosabb élelmiszerek áfáját, amivel újabb tízezreket spórolhatnak meg a nyugdíjasok - zárták közleményüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.