Bulvár

Elmulasztott elsőbbségadás miatt történt baleset Szegeden

Elmulasztott elsőbbségadás miatt történt baleset Szegeden

2017. május 11., csütörtök
Elmulasztott elsőbbségadás miatt történt baleset Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Egy szegedi asszony nem adta meg a kötelező elsőbbséget május 10-én reggel a szegedi Pulcz utca egyik kereszteződésénél, és összeütközött egy szabályosan oda érkező személyautóval. A balesetben senki sem sérült meg. A megye területén három férfi ellen indult eljárás ittas vezetés miatt, akiknél a közúti ellenőrzés során alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Az alkohol már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. A szeszesital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, lassabban mozognak a szemet mozgató izmok, s a mentalitásban is kedvezőtlen változások történnek. Soha ne üljön ittasan gépi meghajtású jármű volánja mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet láthatóan ittas személy vezet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.