Bulvár

Balesetet szenvedett egy kerékpáros a Belvárosi hídon

Balesetet szenvedett egy kerékpáros a Belvárosi hídon

2017. május 2., kedd
Balesetet szenvedett egy kerékpáros a Belvárosi hídon

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, illetve egy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Egy férfi elinduláskor a kerékpárján ülve megcsellent, majd egy trolibusz oldalának billent május 1-jén délután Szegeden, a Belvárosi hídon. A balesetben a kerékpáros könnyen sérült. Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon! Járművel a forgalmi, az időjárási és látási viszonyoknak, továbbá az útviszonyoknak megfelelően kell közlekedni, figyelemmel kell lenni a jármű sajátosságaira, az utasokra és a rakományra! A rendőrség körültekintést kér minden járművezetőtől!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.