Közélet

Baleset okozóját keresi a rendőrség

Baleset okozóját keresi a rendőrség

2017. május 20., szombat
Baleset okozóját keresi a rendőrség
rendorauto

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki egy szegedi kereszteződésben elsodort egy gyalogost.

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Egy ismeretlen személy, ismeretlen gépjárművel május 16-án 7 óra 40 perckor Szőreg felől áthaladt a szegedi Temesvári körúton levő egyik kereszteződésen a közlekedési jelzőlámpa tilos jelzése ellenére, majd elsodort egy gyalogost, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen tartózkodott. A gépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A sértett a balesetben könnyen sérült. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.