Közélet

Autó égett az M43-as autópályán, családi ház égett Földeákon

Autó égett az M43-as autópályán, családi ház égett Földeákon

2017. május 8., hétfő
Autó égett az M43-as autópályán, családi ház égett Földeákon

Földeákon és Szegeden riasztották a tűzoltókat a hétvégén - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kigyulladt a villanyóraszekrény pénteken délután Földeákon, az Érmellék utca egyik családi házában. A tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre érkeztek, ekkora a lángok átterjedtek a tetőszerkezetre is. A makói hivatásos és a földeáki önkéntes egységek közös erővel fékezték meg a lángokat. A főügyelet értesítette az áramszolgáltató szakembereit is. Személyi sérülés nem történt. Kidőlt egy nagy méretű fa pénteken délután Szegeden, a Kassai utcában. A szegedi hivatásos egységek mentőkötél és motoros láncfűrész segítségével végezték el a műszaki mentést, melynek köszönhetően rövid idő alatt helyreállt a forgalom az érintett útszakaszon. Egy személygépkocsi motortere égett szombaton kora délután Szegeden, az M43-as autópálya 2-es kilométerszelvényében. A szegedi tűzoltók érkeztek a helyszínre, egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd visszahűtötték az izzó alkatrészeket. A tűzesetben senki sem sérült meg. Vasárnap nem érkezett bejelentés a katasztrófavédelem szegedi főügyeletére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.