Közélet

28 fok lehet szombaton

28 fok lehet szombaton

2017. május 19., péntek
28 fok lehet szombaton
osz_idojaras_meteorologia_nadas

Szombaton a többórás napsütés mellett eleinte kevés lesz a felhő, majd erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett a déli óráktól főként a középső országrészben, majd délután, este már egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar, néhol jégeső, felhőszakadás is lehet – adott tájékoztatást az MTI.

Az élénk, északnyugaton néhol erős déli szél éjszakára mérséklődik, majd szombaton hajnaltól eleinte nyugaton, majd napközben másutt is északira, északnyugatira fordul, többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. Zivatarok környezetében máshol is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 23 és 28 fok között alakul, de északnyugaton 20 fok is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.