Kultúra

Változatos programot kínál húsvétra a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

Változatos programot kínál húsvétra a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

2017. április 13., csütörtök
Változatos programot kínál húsvétra a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ
husvetolo_webes_kicsi

Délelőtt családi programmal, délután előadással várják szombaton az érdeklődőket a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

Április 15-én szombaton délelőtt 10 és 12 óra között Húsvéti programmal várnak minden érdeklődőt a Károlyi házban, ahol felelevenítik a húsvéti népszokásokat, a kicsik és nagyok hagyományos technikával tojást festhetnek, a legények elkészíthetik a hétfői locsolkodás egyik fontos kellékét, a kölnivizet, de lehet majd állatokat – nyuszit és barikát - is simogatni és táncolni az Árendás Néptáncegyüttessel. Ugyanezen a napon délután 16 órától a „Jó együtt” családi bérlet utolsó előadásaként Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar lép színpadra. A 10. születésnapját ünneplő zenekar új albummal köszönti régi és új kedvelőit. A koncerten egy igazi zenei kavalkádon vehetnek részt az érdeklődők, melyen a szavakat jelző mozdulatok, pillanatok alatt megtanulható koreográfiává varázsolódnak, megteremtve az önfeledt, közös táncolás örömét. A kortárs írók szövegei által, a koncert látogatói nem pusztán szórakoznak, hanem a zene segítségével, nagyon hamar új versekkel lesznek gazdagabbak, ezzel bővítve szókincsüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.