Bulvár

Vádat emeltek a szentesi autófeltörővel szemben

Vádat emeltek a szentesi autófeltörővel szemben

2017. április 27., csütörtök
Vádat emeltek a szentesi autófeltörővel szemben
biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki rövid időn belül öt autót tört fel a város területén.

A vádirat szerint a vádlott 2016. november 6. és december 18. napja közötti időszakban, jellemzően az éjszakai órákban öt sértett sérelmére követett el bűncselekményt hasonló módszerrel. A férfi lezárt autók ablakait törte be a helyszín közelében talált kődarabokkal, majd azokból készpénzt, szerszámokat, informatikai eszközöket, okiratokat tulajdonított el, mikor mit talált. Ezen túlmenően 2017. január elején egy szentesi külterületi tanyába is ajtófelfeszítés módszerével betört és onnan cipőt, órát és fűkaszát tulajdonított el. Az ügyészség a vádlottat hat rendbeli, az eltulajdonított értékek szerint minősülő és büntetendő üzletszerűen elkövetett lopás bűncselekményével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szentesi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.