Bulvár

Új műsorral érkezik Szegedre az Eötvös Cirkusz

Új műsorral érkezik Szegedre az Eötvös Cirkusz

2017. április 4., kedd
Új műsorral érkezik Szegedre az Eötvös Cirkusz
eotvos_cirkusz_a_harlequin_titka

Az Eötvös Cirkusz minden évben teljesen új műsorral látogat el a Tisza-parti városba, ettől a hagyománytól pedig ebben az évben sem térnek el.

A társulat be szeretné bizonyítani, hogy lehet és szükségszerű is ötvözni a hagyományos régi cirkuszt a jövő "újcirkusz" stílusával, hiszen minden újnak az alapja a hagyományokra épülő cirkusz és mindezt megfűszerezik a Harlequin varázslatos világával, melyben egy titokra is fény derül. Világszámokból ezúttal sem lesz hiány, a nemzetközi gálaműsorban fellépnek légtornászok, akrobaták, szemfényvesztő illúzionisták, valamint hófehér paripák, oroszlánok, púpos tevék, lámák, zebrák, kecskék és más egzotikus állatok is láthatóak lesznek a porondon.

eotvos_cirkusz_lovak

Az új műsor címe "A Harlequin titka", amely az elmúlt évek egyik legjobb cirkuszműsora, melyet csak az Eötvös cirkusz képes életre kelteni. Az Eötvös Cirkusz mindemelett a Családok cirkusza, a 2017-es évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget. Új társulattal, tisztelettel várják a cirkuszt szerető közönséget! A cirkusz műsorát április 6-tól 17-ig láthatja a szegedi közönség a Csongrádi sugárút és a Makkosházi sugárút kereszteződésénél a Gáz utcánál. Az előadásokat minden hétköznap 18 órától, szombaton 15 és 18 órától, vasárnap és húsvét hétfőn pedig 11, 15 és 18 órától lehet megtekinteni. Ezen felül különböző kedvezményekkel is várja a cirkusz a látogatókat, amelyeket az

Eötvös Cirkusz honlapján

követhetnek nyomon az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.