Bulvár

Tucatnyi sérült egy londoni szórakozóhelyen savas támadás miatt

Tucatnyi sérült egy londoni szórakozóhelyen savas támadás miatt

2017. április 17., hétfő
Tucatnyi sérült egy londoni szórakozóhelyen savas támadás miatt

Tucatnyian megsérültek egy londoni szórakozóhelyen, ahol valaki egy elfajult vita után savat öntött a vele konfliktusba keveredett vendégekre.

A Scotland Yard hétfői közlése szerint tizenkét embert szállítottak kórházba a Mangle nevű kelet-londoni bárból. Két sérült állapota a rendőrség szerint súlyos, de már stabilizálódott, a többieket könnyebb sérülésekkel kezelik. Az eddigi vizsgálat szerint a savas támadás célpontja két férfi volt, akikkel az elkövető előzőleg összeveszett. A tűzoltóság közölte, hogy helyszíni mérései maró, erősen savas anyag jelenlétét mutatták ki. A kelet-londoni Hackney kerületben lévő szórakozóhelyen az incidens idején körülbelül hatszázan tartózkodtak, őket a rendőrség az utcára terelte. A Scotland Yard szerint nincs arra utaló jel, hogy bandák közötti szervezett leszámolásról lenne szó, de a tettest még keresik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.