Gazdaság

Több ezer műszaki terméket hirdet a NAV a megyében + SZAVAZÁS

Több ezer műszaki terméket hirdet a NAV a megyében + SZAVAZÁS

2017. április 25., kedd
Több ezer műszaki terméket hirdet a NAV a megyében + SZAVAZÁS
biro_birosag_per_itelet

Májusban indulnak az aukciók, akár nyolcezer termék találhat gazdára. Csupán három és fél napig hirdetik a különböző eszközöket május közepén, de egy részük már megtekinthető az interneten.

Még a Blikk figyelmét is felkeltette, amikor megyénk adóhatósága koporsókat árvereztetett fel tavaly ősszel – természetesen újakat. Olvasónk ugyan hasonló különleges tételeket nem látott a napokban, de levelében arra hívta fel a figyelmet, hogy meglepően sok műszaki terméket töltöttek fel Csongrád megyéből a

Nemzeti Adó- és Vámhivatal online aukciós oldalára

. A NAV licitálható tárgyait rendszeresen figyelő levélírónk az előző hét utolsó napjaiban azt tapasztalta, hogy szinte percenként helyeznek fel új tárgyakat. Vasárnap este a 955 indításra váró aukcióból 886 Csongrád megyei tétel volt, de nem zárható ki, hogy május 15-ig, az árverések kezdetéig még növekszik ez a szám. Jellemző, hogy egy-egy tételből nagyobb csomaggal hirdetnek, ezért fordulhat elő, hogy legalább nyolcezer terméket hirdetnek. A 22 darab minőségi Sony fülhallgató egy életre elég lehet a zenekedvelő vásárlónak. A hét darab Concorde típusú vezetékes telefon megvásárlása is valószínűleg inkább a viszonteladóknak csábító. A legdrágább tétel 10 darab Indesit fagyasztószekrény kezdőcsomag, amely 750 ezer forintos becsült értéke ellenére akár 375 ezer forintért elvihető. A legolcsóbbnak 4 darab Panasonic fülhallgató számít 1000 forintért, de 50 forinttal többért már 3 dél-koreai orrszőrnyíróba is beruházhatunk… A három és fél napig tartó aukciókon az ügyfélkapun történő regisztrációt követően lehet részt venni. A NAV korábban többször hangsúlyozta, hogy jelentős költségvetési érdek az árverések sikere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.