Bulvár

Szabálytalanul közlekedő gyalogost sodort el egy autó Szegeden

Szabálytalanul közlekedő gyalogost sodort el egy autó Szegeden

2017. április 16., vasárnap
Szabálytalanul közlekedő gyalogost sodort el egy autó Szegeden
baleset_szeged_17-04-16

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton öt anyagi kárral, valamint két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Elárás indult egy gyalogosan közlekedő nővel szemben, aki április 15-én reggel körül közlekedett Szegeden, egy a Kossuth Lajos sugárúton levő kijelölt gyalogátkelőhelyen. A gyalogos a fényjelző készülék tilos jelzésére ellenére haladt át az átkelőhelyen, ahol egy szabályosan közlekedő személyautós elsodorta. Az asszony súlyos sérüléseket szenvedett. A gyalogosok köztudottan a közúti közlekedés legveszélyeztetettebb résztvevői közé tartoznak. Közúti balesetben érintettségük esetén szinte minden esetben személyi sérülés történik, ezért elengedhetetlen követelmény a szabályos, figyelmes, megfontolt közlekedés. A gyalogosok rendkívül sokat tehetnek azért, hogy az elütések elkerülhetők legyenek, s ne váljanak közúti balesetek sérültjévé, áldozatává. A legfontosabb, hogy legyenek tisztában a rájuk vonatkozó KRESZ szabályokkal és tartsák is meg azokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.