Bulvár

Pótkerékbe rejtett kábítószert találtak a pénzügyőrök Röszkén

Pótkerékbe rejtett kábítószert találtak a pénzügyőrök Röszkén

2017. április 17., hétfő
Pótkerékbe rejtett kábítószert találtak a pénzügyőrök Röszkén

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 7 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak egy személygépkocsiban Röszkén. A kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.

A NAV munkatársai egy angol rendszámú BMW személyautót ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető brit állampolgárságú férfi és utasa elmondták, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a pótkeréken friss szerelés nyomait vették észre. A gyanús kereket leeresztették, a gumiköpenyt felvágták és 7 csomagban, több mint 7 kilogramm kábítószergyanús anyagot vettek ki. Az előkerült anyagból mintát vettek, amely az elsődleges tesztelés szerint ópiumszármazék. Az eljáró pénzügyőrök a 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint az autót vezető brit állampolgárt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.