Sport

Labdarúgás: döntetlent játszott a sereghajtóval a HFC

Labdarúgás: döntetlent játszott a sereghajtóval a HFC

2017. április 23., vasárnap
Labdarúgás: döntetlent játszott a sereghajtóval a HFC
hfc_morahalom04_gs

Nem tudta legyőzni a sereghajtó Komlót a Hódmezővásárhelyi FC, amelynek ugyan megvoltak a lehetőségei a győzelemhez, de nem tudott élni azokkal.

A sereghajtó, biztos kiesőnek vehető Komlót fogadta a 28. fordulóban a Hódmezővásárhelyi FC: az első félidőben ugyan megvoltak a vásárhelyiek helyzetei arra, hogy előnybe kerüljenek, de nem hozott gólt az első félidő. A szünet után

Kormányos Kolos

lépett ki egy indítás után a szélen, beadását

Szabó Dávid

fejelte kapura, amit a vendégek kapusa bravúrral védett, a kipattanónál azonban már ő is tehetetlen volt, mivel

Máté Péter

lecsapott rá, és belőtte a labdát a kapuba. A folytatásban kapufáig is eljutott a HFC, több gólt azonban nem szerzett: ez pedig 15 perccel a vége előtt fájt igazán, miután egy egyéni hibát kihasználva a nem sokkal korábban beállt

Tukerics Ákos

kiegyenlített. Bánhatja ezt a meccset a Hódmezővásárhelyi FC, hiszen amennyiben érvényesíteni tudta volna a papírformát, akkor kihasználva az előtte állók botlását, beérhette volna pontszámban a negyedik helyen álló Dunaújvárost, így azonban a hatodik helyről várhatják a folytatást. A Hódmezővásárhelyi FC a következő játéknapon a Szentlőrinchez utazik.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 28. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Sport36 Komlói Bányász 1-1 (0-0)

Hódmezővásárhely, vezette: Bálint Attila (Zahorecz Roland, Pogonyi Ferenc).

HFC:

Bordás - Kormányos, Horváth B. (Végh, 67'), Pataki, Mezei, Huszár, Bartyik N., Kökény (Orovecz - a szünetben), Máté, Szilágyi, Szabó M. (Fábián, 87'). Vezetőedző: Major László.

Komló:

Gáspár - Ferencz, Bölcsföldi (Tukerics, 70'), Bolboaca S. (Horváth G., 57'), Németh Á., Szentes, Németh T., Valkovics, Habi, Herbert (Biró, 57'), Bolboaca A. Vezetőedző: Bolboaca Augustin.

Gól:

Máté P. (52') ill. Tukerics (75').

Sárga lap:

Bolboaca S. (52'). Major László:

"Fájó ezt mondani, de megérdemelten vitt el a Komló egy pontot. Mindezek ellenére az eddigi sikeres szereplésünket ugyanezek a játékosok hajtották végre, így nem tudok rájuk haragudni, legfeljebb azért, hogy egy pici lépést nem tudtak megtenni, így nem tudtunk élni az esélyünkkel, hogy feljebb lépjünk a tabellán. A kapu előtt nem koncentráltunk és a védekezésünk sem működött."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.