Sport

Labdarúgás: a hajrában bukott pontokat a HFC a Fradi-fakó otthonában

Labdarúgás: a hajrában bukott pontokat a HFC a Fradi-fakó otthonában

2017. április 16., vasárnap
Labdarúgás: a hajrában bukott pontokat a HFC a Fradi-fakó otthonában
hfc_morahalom04_gs

Gól nélküli első félidő után kettővel is meglépett a HFC a Népligetben, de a hajrában pontot mentett Lipcsei Péter csapata.

Tovább őrzi veretlenségét a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III. Közép csoportjában,

Major László

együttese ezúttal a Népligetben szerzett egy pontot. Hatalmas szélben és nem túl kedvező időpontban, húsvétvasárnap 11 órától rendezték meg a találkozót, így a vendégeknek korán reggel kellett útra kelniük. Az első félidő nem hozott gólt, majd a második játékrész elején megszerezte a vezetést a HFC,

Horváth Bence

remekül vette észre hogy a hazaiak kapusa messze kijött a kapujából, így a félpályáról egy pazar mozdulattal átemelte fölötte a labdát. Szűk tíz perccel később már kettővel vezetett a vásárhelyi gárda,

Kormányos Kolos

16 méterről lőtte ki a rövid sarkot, ezzel úgy tűnt, hogy újabb győzelemmel nyújthatja tovább veretlenségi sorozatát a Csongrád megyei csapat. A hazaiak azonban nem így gondolták, előbb egy lecsorgó labda után szépített a Fradi kettő, majd a hajrában

Adamcsek Máté

szabadrúgás góljával megmentett egy pontot.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 27. forduló

Ferencvárosi TC II. – Hódmezővásárhelyi FC 2-2 (0-0)

Budapest, Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum. Vezette: Sipos Tamás (Imrő János, Révész Csilla).

FTC II.:

Sebestény – Lipcsei, Kárász (Lakatos Cs., 93’), Szántó (Lakatos I., 57’), Adamcsek, Derekas (Takács, 77’), Kovács K., Szpirulisz, Csernik, Kundrák, Gera.

Vezetőedző:

Lipcsei Péter.

Hódmezővásárhely:

Bordás – Kormányos, Tóth J., Horváth, Szabó M. (Végh, 60’), Oravecz (Fábián, 87’), Mezei, Pataki, Kökény, Huszár, Bartyik (Fátyol, 73’).

Vezetőedző:

Major László.

Gól:

Csernik (67’), Adamcsek (86’) ill. Horváth (49’), Kormányos (54’)

Sárga lap:

Derekas (75’), Adamcsek (91’) ill. Szabó M. (33’), Mezei (67’), Fátyol (82’), Pataki (90’). Major László:

"Picit csalódott vagyok, hogy kétgólos vezetésről csak egy pontot sikerült megszereznünk, viszont a mérkőzést talán egy jobb időpontban is le lehetett volna játszani. nagyon korán indultunk el Hódmezővásárhelyről és úgy tűnik hogy a hatalmas szél is hozzátartozik az áprilisi mérkőzéseinkhez. Sajnos több játékosomra sem számíthattam, Szilágyi piros lap miatt, Máté Péter ötödik sárgája miatt nem léphetett pályára, míg Babolek és Tóth továbbra is sérültek. Összességében továbbra is tartjuk veretlenségi szériánkat tavasszal, így nem lehetek teljesen elégedetlen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.