Sport

Kosárlabda: a Győr ellen lép pályára a Kosársuli

Kosárlabda: a Győr ellen lép pályára a Kosársuli

2017. április 26., szerda
Kosárlabda: a Győr ellen lép pályára a Kosársuli
kosarsuli110

Folytatja a szereplését a rájátszásban a Vásárhelyi Kosársuli. Az NBI B csoportos bajnokság felsőházában pénteken az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC otthonába látogatnak Vas Péterék. A kék-sárgák a Veszprém ellen elvesztett párharc után most azért küzdhetnek, hogy az 5. helyért játszhassanak majd.

A győrieknek nem volt egyszerű dolga a playoff első körében, hiszen az alapszakaszban második helyen végzett Miskolc ellen kellett volna továbblépniük. Ezt azonban Drahosék megakadályozták. Nem szabad viszont alábecsülni a dunántúliak képességeit, hiszen mindkét mérkőzésen megszorongatták a borsodiakat. Sőt a miskolciak otthonában kisháján győzni is tudtak. A nyugatti bronzérmesnél Nárai, Ruják, Puszta és Gombás vitézkedett, így rajtuk kell leginkább rajta tartania a szemüket Utasi Gábor legénységének. Bivaly erős ellenfél, a nyugaton élen végzett Veszprém ellen vérzett el a Vásárhely az első körben. Mostani riválisaikkal szemben viszont reális esély van a továbblépésre is. Ez a párharc kuparendszerben zajlik majd, így óriási szerepe lesz a pontkülönbségnek is. A legegyszerűbb persze az lenne, ha a Hódmezővásárhely mindét összecsapást hozná. Ez azonban nem lesz könnyű feladat, de ha Szabó Péterék át tudják menteni a második Veszprém elleni meccsen mutatott formájukat, akkor akár győzelemmel is haza indulhatnak a Rába-partjáról. A párharc második találkozóját 2017. május 6-án szombaton 18 órakor rendezik Hódmezővásárhely. A Hódtói Sportcsarnokba az MMBF Földgázároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ezúttal is ingyenes lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.