Sport

Kézilabda: Vadkerti Attila befejezi pályafutását

Kézilabda: Vadkerti Attila befejezi pályafutását

2017. április 4., kedd
Kézilabda: Vadkerti Attila befejezi pályafutását
vadkertiattila_pick_veszprem_mj-28

Az Algyőben játszó rutinos játékos pályafutásának a hétvégén elszenvedett sérülés vetett véget.

A hétvégi FKSE Algyő-Ózd NB I/B csoportos kézilabda mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett Vadkerti Attila korábbi ötvenhétszeres válogatott kézilabdázó. A 35 éves sportoló a súlyos sérülés miatt befejezi pályafutását. - írja

az m4sport.hu

. A MOL-Pick Szeged egykori csapatkapitánya az előző két szezonban Algyőn kézilabdázott, ahol tavaly csapatával megnyerte a másodosztályú bajnokságot - a feljutást azonban a klub nem vállalta, így továbbra is az NB I/B-ben szerepel. Az Ózd elleni szombati bajnoki mérkőzés második félidejében Vadkerti egy rossz mozdulat után cserét kért, hétfőn pedig a Szegedi Új Klinikán már a diagnózist is felállították: elszakadt a keresztszalagja. „Nincsenek véletlenek. Mostanában kezdett érni bennem a gondolat, hogy ez lesz az utolsó szezonom. Szerencsére a pályafutásom során elkerültek a komolyabb sérülések, de ez mostani a pályafutásom végét jelenti”- mondta az m4sport.hu-nak a sérülést szenvedett játékos. Vadkert Attila a játék mellett tavaly a MOL-Pick Szeged utánpótlásában dolgozott, majd idén nyáron a PC Trade Szeged KKSE stratégiai igazgatója lett. A női NB I/B-ben szereplő csapatnál komoly célokat fogalmaztak meg: egy stabil utánpótlással rendelkező élvonalbeli csapatot szeretnének kialakítani – ebben segíthet a jövőben az egykori válogatott kézilabdázó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.