Sport

Kézilabda: háromból három - a Ceglédet is legyőzte a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: háromból három - a Ceglédet is legyőzte a MOL-Pick Szeged

2017. április 8., szombat
Kézilabda: háromból három - a Ceglédet is legyőzte a MOL-Pick Szeged
pick-budakalasz006kf

Három győzelemmel zárta sűrű hetét a MOL-Pick Szeged, a Csurgó és az Eger után a Cegléd ellen is érvényesítette a papírformát Juan Carlos Pastor csapata.

Juan Carlos Pastor

kérésére hozták előre a Cegléd elleni mérkőzését a MOL-Pick Szegednek, hogy teljes mértékben a debreceni Magyar Kupa négyes döntőre tudjon majd koncentrálni a csapat a finálé hetén. Így egy hét alatt negyedik mérkőzésének futott neki a szegedi gárda: nyitotta a sort egy Silkeborg elleni BL-sikerrel, majd a Csurgó és az Eger ellen is érvényesítette a papírformát a bajnokságban. Cegléden sem hagyott sokáig nyitott kérdéseket, bár néhány percig így is tartotta a lépést a hazai gárda, de

Mario Sostaric

egyszemélyes show-ja megtörte a ceglédi ellenállást, és a 4-3-s szegedi vezetést egy 9-2-s Pick roham követte, amivel nagyjából el is döntötte a két pont sorsát Juan Carlos Pastor együttese. A szélső az első 11 vendég gólból kilencet vállalt magára, egyszerűen tarthatatlan volt ezen a napon. Hazai részről mindenképpen ki kell emelni

Andelicet

, aki még Sostaricot is felülmúlta a szerzett gólok számában, végül tizeneggyel fejezte be a találkozót, ám ez sem sokat segített a Cegléden, amely már a félidőben tízgólos hátrányba került. A második harminc percben ezt az előnyt jól menedzselte a Pick, sőt kettőt még hozzá is tettek a végére, így újabb magabiztos győzelemmel zárták le ezt az igazán sűrű, de sikeres hetet.

K&H férfi kézilabda liga, 23. forduló

Ceglédi KKSE - MOL-Pick Szeged 23-35 (10-20)

Cegléd. Vezette: Hargitai Gábor, Markó Gábor.

Cegléd:

Pallag - Megyeri 1, Perisic 3, Bíró 2, Tóth N., ANDELIC 11/1, Lászlai 1. Csere: Mojsilov (kapus), Dávid, Müller 1, Hódi 2, Fiar, Imregi 1.

Vezetőedző:

Nagy Károly.

MOL-Pick Szeged:

Sierra - SOSTARIC 10, Thiagus Petrus 1, Blazevic, Källman 3, Gorbok, Skube 1. Csere: Kastelic (kapus), Balogh 5/4, Zubai 1, Obranovic 4, Bodó 4, Bóka 1, Gaber 1, Pedro 3, Buntic.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Kiállítás:

8 perc ill. 8 perc.

Hétméteres:

1/2 ill. 4/5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.