Bulvár

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Maroslelén

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Maroslelén

2017. április 25., kedd
Kábítószer-kereskedőket fogtak el Maroslelén
bilincs_rendorseg

A makói rendőrök őrizetbe vettek egy 25 éves férfit és egy 31 éves nőt, akik kábítószert értékesítettek Maroslelén 2017 januárjában.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2017. január 4-én, Maroslelén adtak el kábítószergyanús növényi törmeléket egy férfinak. A vásárlót a rendőrök nem sokkal később igazoltatták, nála a kábítószert megtalálták, majd lefoglalták. A gyanú szerint a 31 éves nő további 3 személynek értékesített növényi törmeléket - írja a police.hu. A nyomozók a terhelteknél tartott házkutatás során több, eladásra előkészített, kábítószert tartalmazó csomagot foglaltak le. A makói rendőrök a feltételezett elkövetőket elfogták, akiket kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Őket a nyomozók őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A vásárlókkal szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.