Közélet

Fidesz: a szocialistáknak nem számít a magyar emberek véleménye

Fidesz: a szocialistáknak nem számít a magyar emberek véleménye

2017. április 5., szerda
Fidesz: a szocialistáknak nem számít a magyar emberek véleménye

A Fidesz szerint a szocialisták azzal, hogy megint a nemzeti konzultációt támadják, egyértelművé tették, hogy nekik megint "nem a magyar emberek véleménye számít, hanem csak Brüsszel és a multik érdekei".

A nagyobbik kormánypárt arra reagált szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy

Bárány Balázs

, az MSZP országos elnökségének tagja a nap folyamán a kormány egyik nemzeti konzultációs óriásplakátja előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: nem Brüsszelt, hanem

Orbán Viktor

miniszterelnököt és a Fideszt kellene megállítani, a kormányfő és "baráti köre" szabadrablást csinál. A Fidesz közleményében az áll: a szocialistákra "eddig se lehetett számítani az ország védelmében, és most sem lehet". Hangsúlyozták: a nemzeti konzultáció a nemzeti függetlenséget meghatározó kérdésekről szól. "Meg kell állítanunk Brüsszelt, mert el akarja törölni a rezsicsökkentést, arra akar kényszeríteni, hogy engedjük be a migránsokat, és elvenné tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól" - fogalmaztak. A Fidesz szerint ha Brüsszel dönthet az energiaárakról, a bérekről és az adókról, akkor csak a multik járnának jól, és ha Brüsszel dönthet a bevándorlásról, akkor Magyarország is tele lesz bevándorlóval. Ezért - tették hozzá - "Brüsszelt meg kell állítani és ehhez a magyar emberek támogatására van szükség".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.