Közélet

Beleszállt a Fidelitas Botkába: miből futja a 25 millió forintos terepjáróra?

Beleszállt a Fidelitas Botkába: miből futja a 25 millió forintos terepjáróra?

2017. április 8., szombat
Beleszállt a Fidelitas Botkába: miből futja a 25 millió forintos terepjáróra?
botka_luxusauto_ripost

A Fidelitas azt kérdezi Botka Lászlótól, az MSZP miniszterelnök-jelöltjétől, hogy miből telik neki 25 millió forintos luxusterepjáróra, és a gépkocsit miért nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában.

Falusi Vajk

, a Fidelitas szóvivője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott,

Botka László

hülyének nézi az embereket, ugyanis miközben a kamerák előtt eljátssza a nép egyszerű gyermekét, addig Szeged utcáin egy egyedi, "fullextrás" luxusautóval közlekedik. "A kormánykerék fűthető, hogy meg ne fázzon Botka László keze. A vezetőülés akár nyolc irányban is állítható, hogy Botka László jól simuljon az ülésbe. A megvilágított pohártartók szintén a kényelmet szolgálják, így Botka László a sötétben is megtalálja az italait" - sorolta a Fidelitas szóvivője, hozzátéve, "a legtöbbről a legtöbb ember nem is álmodhat". Falusi Vajk a CEU-ügyre vonatkozó kérdésekre válaszolva azt tanácsolta a liberálisoknak, keressenek fel megfelelő szakembereket, amennyiben "hiperventillációs, hisztérikus" problémáik vannak. Kiemelte, úgy látja, hogy a kormány semmilyen civil szervezetet nem kíván nehéz helyzetbe hozni, csupán tiszta viszonyok kialakítására törekszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.