Közélet

Faágakat szaggatott le a viharos szél

Faágakat szaggatott le a viharos szél

2017. április 7., péntek
Faágakat szaggatott le a viharos szél

Több faág is leszakadt az erős szélben, Hódmezővásárhelyen, Szegeden és Sándorfalván is műszaki mentésre volt szükség - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Veszélyesen megdőlt egy tízemeletes lakóépület tetején hagyott létra csütörtökön délután. A Kereszttöltés utcából érkezett a lakossági bejelentés, melyet követően a szegedi egységek érkeztek a helyszínre. A tűzoltók rövid időn belül elvégezték a műszaki mentést, senki sem sérült meg. Csütörtökön az erős szél miatt több lehasadt faágnál végeztek beavatkozásokat a tűzoltók. Hódmezővásárhelyre, Szegedre és Sándorfalvára is riasztották az egységeket. A több méteres magasságban lógó ágak a gyalogos és az autós forgalmat is veszélyeztette. A hivatásos és az önkéntes tűzoltókat is riasztotta a főügyelet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.