Sport

Elhalasztják az algyői jótékonysági BMX-versenyt

Elhalasztják az algyői jótékonysági BMX-versenyt

2017. április 28., péntek
Elhalasztják az algyői jótékonysági BMX-versenyt
flatland_jam50kf

A szervezők a várhatóan kedvezőtlen időjárás miatt döntöttek úgy, hogy későbbi időpontban rendezik meg a jótékonysági extrém sport versenyt.

Ezen a hétvégén rendezték volna meg az algyői Barak Skate Parkban az ötödik Jótékonysági Gördeszka & BMX Flatland Jam-et, amelyen nehéz körülmények között élő algyői gyermekek táborozására gyűjtenek. A meteorológiai előrejelzések azonban keresztül húzták a szervezők számításait, ennek következtében döntöttek úgy, hogy az április 29-re kiírt programot elhalasztják. A jótékonysági extrém sport verseny természetesen nem marad el teljesen, Torma Tibor, a Wemsical ifjúsági és kulturális egyesület elnöke arról tájékoztatta portálunkat, hogy a tervek szerint még májusban pótolják az elhalasztott eseményt, amelyen a nevezési és támogatói díjakból gyűjtenek a rászoruló gyerekek számára. "A szervezőkkel egyeztetve az a döntés született, hogy nem kockáztatjuk meg azt, hogy az eső elmossa a rendezvényt, így egy egyelőre ismeretlen későbbi időpontra halasztjuk. A tervek szerint már májusban sor kerül a pótlásra, viszont most indul be a BMX-szezon, így azt is figyelembe kell majd vennünk az új időpont kiválasztásánál, hogy ne ütközzön más versennyel, ezért az is elképzelhető hogy júniusban rendezzük meg a programot" - mondta Torma Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.